Як вибрати кращий повербанк не за всі гроші світу

Як вибрати кращий повербанк не за всі гроші світу

Альтернативні джерела електроенергії зараз стали особливо актуальними. Найпростішим з них є універсальна мобільна батарея - іншими словами, повербанк.

Наявність повербанки суттєво продовжить життя вашого смартфону - навіть в умовах поїздок чи відключення світла. Ви зможете слідкувати за новинами, читати книги, працювати онлайн, слухати музику чи грати в українські казино - як забажаєте.

Критерії вибору: об’єм, вага та потужність струму

Перш за все, вибір повербанку залежить від того, навіщо він вам потрібен.

  1. Шукаєте зручний пристрій, щоб підзаряжати смартфон в дорозі? Обирайте повербанк до 10 000 mAh - його буде цілком достатньо на 2-3 підзарядки. Краще зробити це у фізичному магазині. Так ви зможете взяти в руки всі запропоновані моделі та обрати найлегшу. Адже повер банк може суттєво додати сумочці ваги.
  2. Бажаєте знайти щось підходяще на випадок довгих відключень світла? Зверніть увагу на характеристики пристрою. В такому разі краще обирати повербанки від 20 000 чи навіть 30 000 mAh. Вони значно більші за розміром, та головне - важкіші. Тому носити з собою такий прилад незручно. А ось мати вдома, щоб відчувати себе в безпеці перед блекаутом - ідеальний варіант.
  3. Хочете максимально зекономити? Обирайте павербанку на 5000 mAh. Це моделі з мінімальною потужністю, яких вистачає приблизно на одну підзарядку смартфону. Проте їх вартість починається до тисячі гривень.
  4. Збираєтеся заряджати не лише смартфон? Це найскладніше питання. Powerbank також може підзаряжати ваш плеєр, планшет чи навіть ноутбук. Проте для цього потрібно обрати модель з підходящим роз’ємом та потужністю струму. Так, наприклад, для ноутів підходять лише моделі від 65W, незалежно від об’єму.

Як вибрати кращий повербанк не за всі гроші світу 1

Де купувати павербанки

Звичайно, ми всі знайомі з великими українськими онлайн крамницями. Цінники на техніку в них приблизно однакові - така політика фірм-виробників. Проте, крамниці приваблюють покупців акційними знижками, покупками в розстрочку та точками видачі у зручних місцях. Також асортимент може відрізнятися, адже зараз у багатьох крамницях відчувається нестача повербанків. Тому варто порівняти кілька онлайн-магазині перед покупкою.

Купити техніку дешевше можна, скориставшись невеликим маловідомим сайтом. Знайти подібні крамниці з нижчими цінами можна на сторінці конкретного товару на hotline. Щоб не втрапити в халепу - обов'язково уточніть інформацію про гарантію на товар до покупки. Зазвичай, в таких крамницях цінник нижчий за рахунок відсутності додаткових зручностей. Товар можна отримати лише з доставкою по передоплаті, забрати самостійно його не можна, оплата частинами також відсутня.

Дехто ризикує, шукаючи універсальні мобільні батареї на olx. Це не найкращий варіант. Сьогодні там представлені відділення невеликих крамниць, купувати в яких цілком безпечно. Та все ж рекомендуємо користуватися безпечною оплатою чи забирати товар самостійно, із рук в руки.

А от купувати вживаний повербанк - погана ідея. Кожна батарея має свою довжину життя. Вона скорочується, навіть якщо повербанк просто лежав у шкафу. Краще обирати нові прилади.

Ще одна цікава альтернатива - купити повербанку за кордоном. Зробити це можна, наприклад, на польському чи німецькому Амазоні. Цінник може виявитися дешевшим навіть з урахуванням доплати за доставку. Інший варіант - Аліекспрес. Тут вартість може бути нижчою майже вдвічі. Але ніяких гарантій ви не отримаєте.

 

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.