У Києві разом з відновленням роботи ТРЦ Ocean Plaza відкривається Auchan

У Києві разом з відновленням роботи ТРЦ Ocean Plaza відкривається Auchan

Auchan Україна повідомили, що на даний момент отримали від управляючої компанії та нинішніх власників дозвільні документи, згідно яких можуть відновити свою діяльність у ТРЦ Ocean Plaza.

Для перезапуску мережі, зазначають в Auchan Україна, знадобиться 10-12 днів. Адже магазин не працював тривалий час - більше трьох місяців. Проте компанія зберегла персонал, тож відкриття відбудеться в найкоротші строки. Про це повідомили Інформатору маркетинговий відділ Auchan.

Реопенінг заплановано на 22 листопада. Разом з відкриттям всього простору ТРЦ.

Відновити роботу скандального ТРЦ Ocean Plaza вдалося лише після декількох судових рішень. Мова йде про зняття арешту з 33,35%-ї української частки ТОВ «ІС «Либідь» (власник Ocean Plaza) та його учасника ТОВ «Авангард-Віларті», які належать Василю Хмельницькому. Інші 67% корпоративних прав належали російським власникам – їх передали під контроль Національного агентства з питань виявлення, розшуку та управління корупційними активами.

Крім цього, вдалося отримати підтвердження про зняття арешту ТРЦ Ocean Plaza та банківських рахунків її власника – ТОВ "ІС "Либідь". Вивести за кордон кошти від оренди ТРЦ наразі неможливо, тож фінансує діяльність Центру тільки нашу країну.

Проблеми Ocean Plaza

Торгово-розважальний центр не працює повноцінно з кінця лютого. Ще на початку серпня орендарям будівлі повідомили, що ТРЦ тимчасово закривається, а роботу свою відновить тільки 11 серпня. Проте, цього просто не сталося.

Forbes повідомляло, що за декілька днів до запланованого відкриття ІС "Либідь” заявила орендарям, що вимушена перенести дату. Це пов’язано з проханням ритейлерів. Подробиці не розголошувалися, проте це, скоріш за все, пов’язано з тяганиною щодо активів.

Всі новини про життя в Києві під час війни читайте в розділі— ВІЙНА.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Соломія Новосільська

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.