У Києві очікують на перший сніг: техніка вже готова до цілодобового чергування

У Києві очікують на перший сніг: техніка вже готова до цілодобового чергування

За прогнозом синоптиків, перший сніг у столиці випаде цього четверга, 17 листопада. Дорожники КК «Київавтодор» розпочали цілодобове чергування на випадок снігопадів. 

Попереджає Інформатор.

Як зазначили в Українському гідрометцентрі, у зв’язку із поширенням холодного повітря з півночі Європи протягом 17-18 листопада в Київській області пройдуть дощі з переходом у мокрий сніг та сніг із тимчасовим утворенням снігового покриву висотою 3-8 см; місцями налипання мокрого снігу та посилення вітру до 15-18 м/с; на дорогах ожеледиця. Очікується поступове зниження температури до 2-7° морозу.

У Києві 17 листопада вночі очікується помірний, вдень місцями невеликий мокрий сніг; температура вночі та вдень 0-2° тепла. 18 листопада місцями невеликий сніг; температура вночі 3-5° морозу, вдень 0-2° морозу. На дорогах очікується ожеледиця.

Закликаємо водіїв змінити гуму на авто й бути обачними на дорогах, особливо в темний час доби. А пішоходів – носити світловідбивні елементи, аби бути помітними для водіїв.

Цього сезону дороги, мости й тротуари оброблятимуть піщано-соляною сумішшю, рідкими хлоридами (соляний розчин), рідким природнім бішофітом.

Нагадаємо, ще на початку листопада, дорожники КК «Київавтодор» розпочали цілодобове чергування на випадок снігопадів. Цього зимового сезону з ожеледицею боротимуться і прибиратимуть сніг 525 одиниць основної і додаткової спецтехніки.

Всі новини на тему електроенергії та у Києві та країні за тегом – Відключення світла.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Варвара Грекова

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.