У Києві відбудеться наймасовіший забіг від Run Ukraine у 2022 році: де, коли, як взяти участь онлайн чи офлайн

У Києві відбудеться наймасовіший забіг від Run Ukraine у 2022 році: де, коли, як взяти участь онлайн чи офлайн

У неділю, 27-го листопада, учасники по всьому світу пробіжать з прапорами України, а зібрані кошти надійдуть фандрейзинговий платформі  UNITED24 на «Ловця шахедів».

Остання неділя листопада у всьому світі пройде під жовто-синім стягом. 27-го листопада відбудеться наймасовіший забіг від Run Ukraine у 2022 році — «ОБ’ЄДНАНІ СМІЛИВІСТЮ». Учасники долатимуть свої дистанції як в офлайн форматі, у Києві, так і в онлайн форматі, в будь-якій точці планети. Про це Інформатору розповіли у Run Ukraine.

Сміливість, як рушійна сила, після стількох місяців боротьби вже тече в жилах українців та тих, хто підтримує Україну. Сміливість не звертає уваги на географію та відстань — вона єднає серця, думки та руки людей, що плідно працюють заради однієї мети. 

«Цього разу ми хочемо зібрати усіх. Волонтерів, лікарів, військових, цивільних, тих хто лишився і тих хто виїхав. Ми хочемо нагадати, що нас об’єднує не лише паспорт, громадянство та любов до України. Нас об’єднує сміливість діяти та рухатись навіть за таких надскладних умов. Ми відкриті для усіх, хто хоче пробігти дистанцію та зробити свій внесок у мирне небо над Україною. Не важливо де якщо ви на стороні добра у цій боротьбі, ми щасливі йти та бігти разом з вами!» — коментує Вікторія Веремієнко з команди Run Ukraine.

Run Ukraine, організатори забігу, зазначають, що 70% від прибутку з проєкту передадуть UNITED24, ініціативі Президента України. Спільно з істориком Тімоті Снайдером, фандрейзингова платформа розпочала збір коштів на «Ловця шахедів» — систему протидії ворожим дронам.

Реєстрацію на подію вже відкрито. Сам забіг «ОБ’ЄДНАНІ СМІЛИВІСТЮ» відбудеться 27 листопада. Учасники можуть обрати формат участі – онлайн, щоб мати можливість долучитись з будь-якої точки в світі, та офлайн, щоб пробігти обрану дистанцію поруч в Києві разом з сотнями однодумців. Також можна обрати один з трьох варіантів нагороди: онлайн-учасники можуть отримати електронну медаль або залізну медаль (поштою). А ті, хто доєднається до забігу в Києві отримають свою власну медаль одразу на фініші. 

Неважливо, яку дистанцію учасник пробіжить (100 метрів чи півмарафон), адже кожен допоможе захисти українське небо від ворожих дронів. І ще раз нагадати, що українці — непереможні, бо об’єднані між собою і з усім світом.  

Дізнатись більше про забіг та зареєструватися для участі можна тут - bravery.runukraine.org

Давай #бігтиразом. 

Run Ukraine — організатор наймасштабніших спортивних заходів України. З 2010 року компанія провела понад 30 міжнародних змагань для любителів бігу та спортивних ентузіастів. Місія Run Ukraine — організовувати спортивно-масові події найвищого рівня, надихати і мотивувати людей займатися бігом.

UNITED24 – ініційована Президентом України фандрейзингова платформа та основне місце збору пожертв на підтримку України. За шість місяців роботи платформи зібрано 213 млн дол. США від громадян зі 110 країн. Серед амбасадорів UNITED24 — видатні спортсмени Андрій Шевченко та Еліна Світоліна та Олександр Усик, креативний директор Balenciaga Демна, американський актор Лієв Шрайбер та зірка “Зоряних війн” Марк Геміллгурт Imagine Dragons, співачка та акторка Барбра Стрейзанд, астронавт Скотт Келлі, та професор історії Єльського університету Тімоті Снайдер.

Всі новини про музеї, виставки та події в рубриці — Куди піти в Києві.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Варвара Грекова

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.