У Києві на вокзалі відомий фотограф знімає портрети за донат, щоб зібрати 250 000 гривень на пікап для ЗСУ

У Києві на вокзалі відомий фотограф знімає портрети за донат, щоб зібрати 250 000 гривень на пікап для ЗСУ

Відомий київський фотограф Роман Пашковський анонсував новий фото-день, і обрав локацією залу очікування на залізничному вокзалі у Києві. Це вже третій захід «Фото за донат».

На перших двох Роман зібрав більше 200 тисяч гривень для допомоги нашим військовим, і на третьому планує зібрати 250 тисяч гривень для придбання пікапу для ЗСУ. Передає Інформатор з посиланням на пост фотографа.

"Я оголошую про третій перформанс, який буде відбуватися на залізничному вокзалі. Так! Вам не почулось! Це зал очікувань центрального залізничного вокзалу. Вас чекає щось неймовірне і супер фотогінічне, в такі дощові і похмурі дні.

Цього разу у нас є дуже важлива ціль збору - це пікап для військових ЗСУ. Пікап для військових коштує 250 000 грн.

Тож чекаю всіх вже цієї суботи на залізничному вокзалі. Вхід через центральну частину вокзалу. Далі орієнтуйтесь по навігації, це жовті кружечки, які мають привести вас до залу очікування на другому поверсі, де буде моя імпровізована фотостудія.

Цього разу я хочу оголосити мінімальну суму донату в розмірі 1000 гривень. Щоб ми точно зібрали на нашу ціль" - написав Роман на своїй сторінці в instagram.

У разі повітряної тривоги всі спускаються до бомбосховища.

Коли: субота, 12 листопада, з 10:00 і до 15:00.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Roman Pashkovskiy (@pashkovich)

Всі новини про музеї, виставки та події в рубриці — Куди піти в Києві.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Варвара Грекова

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.