Бонуси букмекерів: що з ними не так та чи дійсно можна отримати гроші на рахунок

Бонуси букмекерів: що з ними не так та чи дійсно можна отримати гроші на рахунок

Спортивні вболівальники, які вперше бажають зробити ставку на улюблену команду часто обирають букмекерів за бонусами, які букмекери дарують при реєстрації. Чим більший бонус - тим більш привабливим здається букмекер для потенційних користувачів. Але новачки-беттори часто не знають, що для отримання бонусу доведеться пройти цілу низку випробувань та часто потрібно буде викласти значно більше грошей, ніж вони очікували. 

Бонус лише після депозиту

Якими б запаморочливо великими сумами не приваблювали вас букмекери, не варто розраховувати на те, що ці гроші просто так опиняться у вас на рахунку. Всі бонуси за реєстрацію рекламуються у своєму максимальному варіанті. Наприклад, якщо бонус букмекера за реєстрацію складає 3000 грн, тоді вам потрібно поповнити рахунок мінімум на 3000 грн, щоб отримати цей бонус. Якщо ви, скажімо, поповните на 100 грн, вас бонус складатиме всього лише 100 грн.

Бонус потрібно відіграти 

Отримавши бонус на свій бонусний рахунок, ви матимете обмежену кількість днів, за яку потрібно його відіграти. Якщо ви не встигнете відіграти бонус, або відіграєте його неправильно (ставками, які не відповідають умовам відіграшу), бонус буде анульовано. Умови відіграшу бонусу за реєстрацію різноманітних букмекерів можуть значно відрізнятися одне від одного. Деякі букмекери вимагають від користувачів відіграти суму бонусу у десятикратному розмірі за дуже обмежений час та лише ставкам з певним мінімальним коефіцієнтом. Іншими словами, якщо ви спокусилися бонусом у 3000 грн, вам доведеться внести 30 000 грн та рахунок, щоб всього лише мати можливість шанс відіграти цей бонус. 

Найвигідніші умови для виграшу пропонують ті букмекери, які дарують користувачам бонуси у вигляді фрібетів. Отримавши фрібет, ви маєте відіграти лише суму самого фрібету, і вам не доведеться докладати додаткові суми. 

Додаткові умови для неуважних

Перш ніж реєструватися на сайті букмекера з великим бонусом, уважно прочитайте умови відіграшу цього бонусу. Не оминайте увагою речення, написані дрібним шрифтом, або ті, що ховаються поміж менш важливої інформації. Букмекери часто намагаються надурити своїх користувачів приховуючи ключові моменти відіграшу, або взагалі роблячи відіграш логічно неможливим. 

Обирати букмекера варто не за величиною бонусу

Коли ви вже вирішили зробити ставку на спорт, не обирайте онлайн-букмекера лише за величиною його вітального бонусу. Керуйтеся більш раціональними критеріями, як-от: 

  • Наявність української ліцензії
  • Чи високі коефіцієнти на ті види спорту, що вас цікавлять
  • Функціонал сайту та дизайн
  • Чи доступний кешбек, кешаут, редагування ставок тощо
  • Наявність безкоштовних трансляцій на сайті

Рекламний матеріал

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.