У Києві чоловік розбещував та ґвалтував свою 8-річну падчерку

У Києві чоловік розбещував та ґвалтував свою 8-річну падчерку

Протягом кількох років чоловік вчиняв відносно малолітньої дівчинки дії сексуального характеру та схиляв її до вступу у статевий зв’язок. На час слідства суд обрав зловмиснику запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Йому загрожує до 15-ти років позбавлення волі.

До столичної поліції надійшло повідомлення від місцевої мешканки про те, що на вулиці Вадима Гетьмана її чоловік розбещував її малолітню доньку. Передає Інформатор з посиланням на поліцію Києва.

У ході слідства працівники поліції з’ясували, що з 2019 року правопорушник вчиняв відносно своєї 8–річної падчерки розпусні дії та схиляв її до вступу у статевий зв’язок неприроднім шляхом. Згодом про протиправні дії зловмисника дізналась мати потерпілої та повідомила про це правоохоронним органам.

Поліцейські затримали раніше не судимого 36-річного киянина у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Окрім того під час проведення обшуку за місцем мешкання фігуранта слідчі вилучили системний блок, мобільні телефони та флеш-накопичувачі із фото- та відеоматеріалами порнографічного змісту.

За погодженням із Солом’янською окружною прокуратурою слідчий Солом’янського управління поліції повідомив чоловіку про підозру у скоєнні злочинів, передбачених двома статтями Кримінального кодексу України, а саме: ч. 4 ст. 152 – зґвалтування та ч. 2 ст. 156 - розбещення неповнолітніх. Суд обрав зловмиснику запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із правом внесення застави у розмірі 620 250 гривень. Йому загрожує до п’ятнадцяти років тюремного ув’язнення. Вирішується питання щодо додаткової кваліфікації події.

У Києві чоловік розбещував та ґвалтував свою 8-річну падчерку 1
\

Всі новини про ДТП та інші порушення законів читайте в розділі— ТРЕШ.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Платон Бережний

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.