У Києві водій BMW збив пішохода та втік з місця ДТП: потерпілий помер на місці

У Києві водій BMW збив пішохода та втік з місця ДТП: потерпілий помер на місці

Автопригода трапилась у той час, коли потерпілий біля свого авто очікував на поліцію для оформлення адмінматеріалів по ДТП. Від отриманих травм чоловік помер на місці. Суд обрав винуватцю запобіжний захід - тримання під вартою.

У кінці жовтня до поліції Києва надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду зі смертельним наслідком на Дарницькому мосту. Передає Інформатор з посиланням на поліцію Києва.

Попередньо правоохоронці встановили, що 41-річний водій, керуючи автомобілем BMW, рухався по проїзній частині Дарницького мосту у напрямку Наддніпрянського шосе. Там він здійснив наїзд на 26-річного пішохода, який знаходився біля свого автомобіля, очікуючи на оформлення адміністративних матеріалів по ДТП. Внаслідок автопригоди пішохід отримав тілесні ушкодження несумісні з життям. Водій автомобіля втік з місця пригоди.

Під час оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили особу зловмисника та затримали його у порядку ст. 208 та п. 6 ч. 1 ст. 615 Кримінального процесуального кодексу України.

Наразі фігуранту повідомлено про підозру у вчиненні злочинів передбачених ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України - порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого та ч. 1 ст. 135 Кримінального кодексу України – залишення в небезпеці.

Також слідчі підготували клопотання до суду щодо обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без права внесення застави. Чоловіку загрожує від трьох до восьми років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

У Києві водій BMW збив пішохода та втік з місця ДТП: потерпілий помер на місці 1
У Києві водій BMW збив пішохода та втік з місця ДТП: потерпілий помер на місці 2
У Києві водій BMW збив пішохода та втік з місця ДТП: потерпілий помер на місці 3

Всі новини про ДТП та інші порушення законів читайте в розділі— ТРЕШ.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Платон Бережний

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.