Вбив, а потім вирізав коханій язик, серце, жіночі органи: справу відомого київського адвоката передали до суду

Вбив, а потім вирізав коханій язик, серце, жіночі органи: справу відомого київського адвоката передали до суду

Поліція Київщини передала до суду справу адвоката, учасника ток-шоу про одруження (“Одруження наосліп”, – ред.), якого прозвали Обухівським різником. Чоловік жорстокого вбив, а потім розчленував тіло своєї нареченої

4 червня до поліції надійшла інформація про моторошну знахідку, яка була виявлена місцевим мешканцем в Обухівському районі: валіза з різким трупним запахом. Нагадує Інформатор.

У ході огляду багажу було встановлено, що всередині знаходились частини тіла людини та жіночі речі. Вдалося встановити особу загиблої. Так подруга вбитої повідомила, що її знайома тривалий час не виходила на зв`язок та в гардеробі має подібні сукні. Проаналізувавши отримані дані, оперативні співробітники Київщини встановили коло друзів, родичів та співмешканця жінки.

Згодом поліцейські провели низку оперативно-розшукових заходів та встановили обставини скоєння вбивства, особу злочинця і його місцеперебування.

«Правоохоронці з`ясували, що наприкінці травня сталося вбивство: жінку було розчленовано і, фактично, по решткам розкидано в сміттєві баки, частину у валізі було вивезено до водойми, але місцезнаходження іншої частини було невідоме. Сам же злочинець виявився адвокатом. На початку липня було проведено обшук, за результатами якого у морозильнику знайдено язик, жіночу матку, серце і нирку», - повідомив очільник поліції Київщини Андрій Нєбитов.

Підозрюваним, а нині підсудним у цьому кримінальному провадженні виявився 37-річний успішний юрист, виходець із Красноярського краю Російської Федерації, який проживав в Ірпені.

Наразі матеріали кримінального провадження за процесуальним керівництвом Київської обласної прокуратури передано до суду. Фігуранту загрожує до 15 років позбавлення волі.

Вбив, а потім вирізав коханій язик, серце, жіночі органи: справу відомого київського адвоката передали до суду 1
Вбив, а потім вирізав коханій язик, серце, жіночі органи: справу відомого київського адвоката передали до суду 2
Вбив, а потім вирізав коханій язик, серце, жіночі органи: справу відомого київського адвоката передали до суду 3
Вбив, а потім вирізав коханій язик, серце, жіночі органи: справу відомого київського адвоката передали до суду 4
Вбив, а потім вирізав коханій язик, серце, жіночі органи: справу відомого київського адвоката передали до суду 5

Всі новини про ДТП та інші порушення законів читайте в розділі— ТРЕШ.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Платон Бережний

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.