На Київщині водій Daewoo збив неповнолітню та втік з місця ДТП: дівчинка померла у швидкій

На Київщині водій Daewoo збив неповнолітню та втік з місця ДТП: дівчинка померла у швидкій

Смертельна аварія в селі Сулимівка трапилася 31 жовтня, близько 22:20 години. За попередньою інформацією, невстановлений водій на невідомому автомобілі скоїв наїзд на 15-річну дівчину, яка рухалася по узбіччю в темну пору доби та зник з місця події.

В результаті автопригоди неповнолітня під час проведення реанімаційних заходів в кареті швидкої допомоги померла. Передає Інформатор з посиланням на поліцію Київщини.

Правоохоронці негайно розпочали розшук правопорушника та автомобіля, причетного до скоєння ДТП. Проведеними розшуковими заходами вже зранку поліцейські затримали 24-річного правопорушника та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Також поліціянти розшукали та виявили автомобіль "Daewoo", який знаходився в сусідньому населеному пункті.

За фактом ДТП зі смертельним наслідком, слідчі розпочали досудове розслідування [ч. 2 ст. 286 ККУ]. Чоловікові загрожує до 8 років за ґратами з можливим позбавленням права керувати транспортними засобами до 3 років.

Поліція Київщини закликає водіїв неухильно дотримуватися правил дорожнього руху та пішоходів використовувати світлоповертаючі елементи одягу!

На Київщині водій Daewoo збив неповнолітню та втік з місця ДТП: дівчинка померла у швидкій 1
На Київщині водій Daewoo збив неповнолітню та втік з місця ДТП: дівчинка померла у швидкій 2
На Київщині водій Daewoo збив неповнолітню та втік з місця ДТП: дівчинка померла у швидкій 3

Всі новини про ДТП та інші порушення законів читайте в розділі— ТРЕШ.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Платон Бережний

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.