У Києві відновили електропостачання, але продовжують діяти екстрені обмеження

У Києві відновили електропостачання, але продовжують діяти екстрені обмеження

ДТЕК Київські електромережі відновили електропостачання для споживачів та об’єктів водоканалу, які лишились без світла через терористичну атаку росії на об’єкти критичної інфраструктури міста ранком 31 жовтня.

Станом на 18:00 спеціалісти ДТЕК перевели на тимчасову схему живлення всіх знеструмлених споживачів в Києві. Ці клієнти знову зі світлом. Передає Інформатор.

В той же час, за вказівкою системного оператор НЕК «Укренерго», в Києві наразі застосовані екстрені обмеження електропостачання.

Тому частина споживачів зараз тимчасово без електропостачання, відповідно до потреб енергосистеми.

Для цих споживачів електропостачання буде відновлено після стабілізації ситуації в енергосистемі, відповідно до вказівки диспетчера «Укренерго».

У зв’язку зі збільшенням навантаження на електромережі, просимо відповідально ставитися до споживання електроенергії – вмикати енергоємні прилади по черзі і максимально знизити споживання електроенергії в пікові години з 17.00 до 23.00

Всі новини про життя в Києві під час війни читайте в розділі— ВІЙНА.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Соломія Новосільська

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.