У Києві стався збій в роботі обладнання соцслужб: коли відновлять видачу продуктових наборів пенсіонерам

У Києві стався збій в роботі обладнання соцслужб: коли відновлять видачу продуктових наборів пенсіонерам

У столиці триває відновлення роботи обладнання та мереж після ударів агресора по обʼєктах інфраструктури. Перевантаження працюючого обладнання призвело до збою в роботі апаратури, яка забезпечує функціонування баз соціальних служб столиці.

У зв'язку з цим реєстрація та видача продуктових наборів пенсіонерам буде тимчасово призупинена. Про це повідомляє Інформатор з посиланням на Гуманітарний штаб міста Києва.

Як пояснили у Гуманітарному штабі, наразі соціальні служби обмежені в доступі до інформації, необхідної для реєстрації та видачі пенсіонерам продуктових наборів.  Спеціалісти профільних структурних підрозділів вже працюють над поновленням доступу до баз даних і в понеділок, 31 жовтня, пункти реєстрації та видачі продуктових наборів відновлять свою роботу.

Всі новини про життя в Києві під час війни читайте в розділі— ВІЙНА.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Соломія Новосільська

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.