McDonald’s відкрив ще заклади у Києві: адреси

McDonald’s відкрив ще заклади у Києві: адреси

У четвер, 27 жовтня, ще 3 заклади McDonald’s відкриваються у Києві та області. Загалом відсьогодні у столиці працюватимуть вже 35 ресторанів мережі.

27 жовтня знову відкрили двері для гостей McDonald’s ще два ресторани у Києві та один в області. Про це повідомили в компанії, передає Інформатор.

Задля зручності споживачів в закладах доступні всі способи замовлення: гості зможуть завітати в ресторани McDonald’s аби скуштувати улюблені страви залі ресторану, скористатися експрес-вікнами чи заїхати на МакДрайв. Також страви McDonald’s можна буде замовити через послугу доставки, щоб уникнути скупчень чи черг при відкритті.

Раніше ми писали, що у Києві з 25 жовтня починають працювати ще п’ять закладів McDonald’s.

Усі ресторани працюють за оновленими протоколами безпеки. Під час повітряної тривоги заклади закриватимуться, аби працівники і відвідувачі могли перейти у найближче укриття. Ресторан продовжить роботу орієнтовно через годину після скасування тривоги: цей час потрібен на включення і налаштування обладнання та для підготовки працівників до роботи. Якщо повітряна тривога буде скасована менш ніж за

годину до закриття, то ресторан відкриється наступного дня.

Також ресторани не працюватимуть під час відключення електроенергії і продовжуватимуть роботу орієнтовно через годину після поновлення електропостачання.

Дізнатися про відкриття, графік роботи та перелік відкритих ресторанів можна з офіційних джерел інформації McDonald’s в Україні: на сайті https://www.mcdonalds.com/ua/uk-ua.html та в мобільному застосунку McDonald’s (в AppStore та Google Play).

Всі новини про музеї, виставки та події в рубриці — Куди піти в Києві.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Варвара Грекова

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.