У Києві з задимленого будинку спасли жінку та евакуювали 11 людей

У Києві з задимленого будинку спасли жінку та евакуювали 11 людей

У вівторок, 25 жовтня, у Шевченківському районі Києва сталася пожежа в багатоповерхівці. Під час гасіння вдалося врятувати жінку та евакуювати мешканців. 

25 жовтня, о 10:52, до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про пожежу на вул. Багговутівській, 12, що у Шевченківському районі столиці. Передає Інформатор з посиланням на ДСНС Києва.

Пожежа виникла у підвальному приміщенні 9-ти поверхового житлового будинку, яка супроводжувалася сильним задимленням, що ускладнювало знайти осередок пожежі. Тому, за допомогою димососу було здійснено випуск диму з підвального приміщення та з першого поверху.

Під час проведення перевірки квартир, в одному із помешкань на 1-му поверсі, рятувальники виявили жінку похилого віку, яка за станом здоров’я самостійно не могла евакуюватися. За допомогою нош, рятувальники винесли жінку з будинку та, з ознаками легкого ступеня отруєння продуктами горіння, передали її медикам для подальшої госпіталізації. Крім того, з будинку було виведено на безпечну відстань 11 людей.

Об 11:37 пожежу вогнеборці ліквідували. На місці події було задіяно 3 одиниці основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки, а також 13 чоловік особового складу. Причина та обставини виникнення пожежі встановлюватимуть правоохоронці.

У Києві з задимленого будинку спасли жінку та евакуювали 11 людей 1
У Києві з задимленого будинку спасли жінку та евакуювали 11 людей 2
У Києві з задимленого будинку спасли жінку та евакуювали 11 людей 3
У Києві з задимленого будинку спасли жінку та евакуювали 11 людей 4
У Києві з задимленого будинку спасли жінку та евакуювали 11 людей 5

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.