Обслуговування кондиціонерів у Києві: як підготувати техніку до зими

Обслуговування кондиціонерів у Києві: як підготувати техніку до зими

Кожному відомо, що кондиціонер вже давно став невід'ємною частиною нашого  життя, а  особливо в літні спекотні дні. Він створює затишок у будь-якій оселі, забезпечуючи необхідний температурний режим. Але якісна робота цього пристрою більшою мірою  залежить від вчасного догляду за ним. Профілактика кондиціонерів має проводитися не менше, ніж 2-3 рази на рік. І це не примха сервісних центрів чи фірм виробників, а насамперед – це здоров'я та комфорт користувачів.

Для того, щоб кондиціонер прослужив довгий час, слід проводити цілу низку запобіжних заходів: від продуву фільтрів до заправки фреонів. Не менш важливою є очистка кондиціонерів спеціальним пристроями, адже з часом фільтраційна система накопичує в собі бруд та пил, які потім вивільняються назовні. Також у системі холодильних приладів можуть з'явитися шкідливі для здоров'я  бактерії, а це особливо небезпечно для дітей та людей, схильних до застудних захворювань.

Якісна чистка кондиціонерів проходить у три етапи:

  • обробка гарячим паром під високим тиском;
  • глибока антибактеріальна хімічна обробка;
  • мийка всіх елементів кондиціонера.

Звичайно ж можна це все зробити в домашніх умовах, але якість такої чистки може підлягати сумніву. До того ж Ви економите свій час та нерви.

Перші ознаки несправності кондиціонера

Без своєчасного сервісного обслуговування прилад  може прослужити не більше трьох років. Найпоширенішими проблемами є забруднення фільтрів, конденсатора та збій роботи компресора. Несправність роботи кондиціонера можна помітити за такими ознаками:

  • поява неприємного запаху від кондиціонера;
  • обмерзання радіатора та деталей внутрішнього і зовнішнього блоків;
  • нетипове тепле повітря в охолоджувальному режимі;
  • робота не на повну потужність.

Ці та інші проблеми з обслуговування кондиціонерів  з легкістю вирішить наша компанія. Швидкість та якість виконання поставлених завдань Вас приємно здивує.

Обслуговування кондиціонерів у Києві: як підготувати техніку до зими 1

ТО кондиціонера передбачає цілий  спектр важливих завдань, серед яких:

  • заправка кондиціонерів та їх діагностика;
  • установка зимових комплектів для кондиціонерів;
  • чистка кондиціонера парогенератором;
  • монтаж та ремонт охолоджувальних пристроїв.

Наша команда кваліфікованих спеціалістів  працює без вихідних. Вартість технічного обслуговування охолоджувальних приладів є найнижчою у місті, а корпоративним клієнтам гарантовані знижки. Ціна кожної послуги заздалегідь визначається нашими операторами на сайті сервісу кондиціонерів.

Рекламний матеріал

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.