Ще одна вулиця Києва стала безпечнішою для пішоходів: де і як виглядає

Ще одна вулиця Києва стала безпечнішою для пішоходів: де і як виглядає

Столичні дорожники виконали ремонті роботи в Коломийському провулку в Голосіївському районі. Акцент зробили на оновленні тротуарів і підвищенні безпеки руху.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на КК «Київавтодор».

Так, у провулку оновлено 1 765 кв. м покриття пішохідних доріжок. Водночас на 723 кв. м відремонтовано покриття проїжджої частини.

Аби пішоходам було безпечніше переходити дороги, влаштували 4 антикишені на пішохідних переходах, які звужують проїжджу частину. Також у провулку з’явилось 2 підвищених переходи, поєднаних із антикишенями.

На виїзді з однієї із прибудинкової території облаштували дорожню шикану, а на перехрестях встановили антипаркувальні стовпці.

Орім цього, у Коломийському провулку організували спільний автомобільно-велосипедний рух. Наразі там закінчують нанесення дорожньої розмітки.

Як зазначає КК «Київавтодор», влаштування антикишень, підвищених переходів, дорожніх шикан – поширена практика і в інших країнах Європи. Це зменшує аварійність й підвищує безпеку для всіх учасників дорожнього руху.

Ще одна вулиця Києва стала безпечнішою для пішоходів: де і як виглядає 1
Ще одна вулиця Києва стала безпечнішою для пішоходів: де і як виглядає 2
Ще одна вулиця Києва стала безпечнішою для пішоходів: де і як виглядає 3
Ще одна вулиця Києва стала безпечнішою для пішоходів: де і як виглядає 4
Ще одна вулиця Києва стала безпечнішою для пішоходів: де і як виглядає 5

Всі новини про життя в Києві під час війни читайте в розділі— ВІЙНА.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Соломія Новосільська

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.