Сіткарня на Печерську: у Києві волонтери влаштовують нетворкінг заплітальних ініціатив міста

Сіткарня на Печерську: у Києві волонтери влаштовують нетворкінг заплітальних ініціатив міста

Печерські котики влаштовують нетворкінг заплітальних ініціатив міста Києва. Ця зустріч створена для знайомств вже діючих волонтерських клубів-сіткарень. Але доєднатися до зустрічі можуть всі бажаючи, навіть ті, хто ще не спробував себе у волонтерстві.

«Печерськi котики» — локальна волонтерська спільнота Печерського району. Наразі один з головних напрямів їхньої діяльності — виготовлення кiкiмор, маскувального одягу для військових. Передає Інформатор.

"Запрошуємо долучитися до зустрічі заплітальщиків сіток та кікімор — Сіткарню на Печерську, яку ми організовуємо 15 жовтня (субота).

Що буде: обміняємося досвідом, поділимося шляхами вирішення складних питань, поспілкуємося у неформальній атмосфері.

Що треба: буде круто, якщо від організації буде 2-3 людини, які б повністю зналися на процесі: від закупівлі матеріалу до комунікації з бійцями", - розповіли організатори.

Щоб взяти участь, обов’язково заповніть гугл-форму ➡️ https://forms.gle/ZQWrZPPpRxSGvWa18

"Ми працюємо в цій ніші з початку травня, на сьогодні наближаємося до відмітки у 500 кікімор. Тож хочемо побудувати класні стосунки з усіма ініціативами, щоб в майбутньому виступати єдиним фронтом, й бути корисними одне одному", - зауважили котики.

  • 15 жовтня з 13:00-15:00 год
  • Місце проведення: в районі станції метро «Печерська»

Соцмережі:

🔻 https://www.facebook.com/kittypechersk

🔻 https://www.instagram.com/kitty_pechersk/

Всі новини про життя в Києві під час війни читайте в розділі— ВІЙНА.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Соломія Новосільська

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.