Поліція Київщини спільно з «Е.К.А» та вокальним ансамблем «Співаночка» записали пісню до Дня захисників та захисниць України

Поліція Київщини спільно з «Е.К.А» та вокальним ансамблем «Співаночка» записали пісню до Дня захисників та захисниць України

Поліція Київщини спільно з «Е.К.А» та вокальним ансамблем «Співаночка» привітали захисників та захисниць України.

Шануємо наших мужніх, хоробрих і відданих Батьківщині воїнів, поліцейських, силовиків і усіх, хто щодня віддано боронить рідну землю.

«Жити в Україні - щастя. Захищати Батьківщину - честь! Вітаю усіх захисників і захисниць нашої рідної землі! Ваша міць, єдність і сталевий дух вже сьогодні творять героїчну історію української нації.Шана і слава кожному із вас!» - відзначив очільник поліції Київщини Андрій Нєбитов.

Бажаємо вам здоров’я, злагоди, добробуту, надійного тилу, а головне - миру! Нехай ці світлі почуття завжди залишаються у ваших серцях та допомагають творити нові звершення на благо України! Ми завжди пам‘ятаємо тих, хто віддав життя за свободу нашої землі. Віримо в Перемогу!

Всі новини про життя в Києві під час війни читайте в розділі— ВІЙНА.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Соломія Новосільська

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.