У Києві чоловік погрожував ножем та зґвалтував дівчину у ліфті

У Києві чоловік погрожував ножем та зґвалтував дівчину у ліфті

У ліфтовій кабіні зловмисник почав чіплятися до 22-річної місцевої мешканки та вчинив щодо неї сексуальне насильство. Ґвалтівнику загрожує до десяти років позбавлення волі.

До чергової частини Деснянського управління поліції надійшло повідомлення від киянина про те, що у будинку на проспекті Червоної Калини його дівчина застрягла в ліфті з незнайомцем, який погрожує ножем та чіпляється до неї. Передає Інформатор з посиланням на поліцію Києва.

У ході аварійного відкриття дверей, патрульні поліцейські, які першими прибули на виклик, затримали кривдника.

На місці події з’ясувалось, що коли ввечері дівчина поверталася додому, разом з нею в ліфт багатоповерхівки зайшов невідомий. У якийсь момент ліфт зупинився з технічних причин, а чоловік почав чіплятися до киянки, погрожуючи їй ножем. Налякана потерпіла встигла зателефонувати своєму хлопцю та розповісти про дії кривдника, який у подальшому вчинив відносно неї сексуальне насильство.

Раніше судимого за злочини проти статевої свободи та статевої недоторканості місцевого мешканця, 1974 року народження, співробітники територіального підрозділу затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За погодженням із Деснянською окружною прокуратурою міста Києва фігуранту повідомлено про підозру за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частиною другою статті 152 Кримінального кодексу України - зґвалтування. Наразі судом вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу. Фігуранту загрожує від п’яти до десяти років позбавлення волі.

У Києві чоловік погрожував ножем та зґвалтував дівчину у ліфті 1

Всі новини про ДТП та інші порушення законів читайте в розділі— ТРЕШ.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Платон Бережний

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.