У Києві оновили дорожню розмітку на 250 вулицях: роботи завершили

У Києві оновили дорожню розмітку на 250 вулицях: роботи завершили

У столиці завершили роботи з нанесення дорожньої розмітки. Її оновили на 250 вулицях.

Зокрема, нещодавно відновлено розмітку на вул. Героїв полку «Азов» (колишня вул. Маршала Малиновського), вул. Героїв Дніпра, вул. Новокостянтинівській, Гостомельському шосе, вул. Січеславська (колишня вул. Ползунова), вул. Георгія Кірпи. Про це повідомляє Інформатор з посиланням на КК «Київавтодор».

Загалом фахівці «Київавтодору» нанесли 1028,2 кілометрів горизонтальної та повздовжньої розмітки і 64200 квадратних метрів – поперечної.

Основні роботи з поновлення розмітки дорожники виконували влітку. Ще до 30 серпня біля навчальних закладів було нанесено розмітку пішохідних переходів і поновлено розмітку на всіх магістральних вулицях столиці. Враховуючи військовий стан, плани з кількості вулиць цього року було зменшено.

Якість нанесення розмітки контролюють фахівці корпорації. Так, виявлено 3 вулиці, де підрядні організації виконали роботи неякісно. За умовами договору, підрядник несе гарантійні зобов’язання й має виправити недоліки власним коштом.

У Києві оновили дорожню розмітку на 250 вулицях: роботи завершили 1
У Києві оновили дорожню розмітку на 250 вулицях: роботи завершили 2
У Києві оновили дорожню розмітку на 250 вулицях: роботи завершили 3
У Києві оновили дорожню розмітку на 250 вулицях: роботи завершили 4

Всі новини про життя в Києві під час війни читайте в розділі— ВІЙНА.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Соломія Новосільська

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.