Школи Києва бере під варту «Муніципальна охорона» міста

Школи Києва бере під варту «Муніципальна охорона» міста

Комунальна організація «Муніципальна охорона» забезпечуватиме охорону всіх столичних шкіл. Таке рішення було прийнято міською владою, аби посилити безпеку в навчальних закладах Києва.

Про це повідомив заступник голови КМДА Валентин Мондриївський, передає Інформатор.

Так, адреси шкіл додані до адресного переліку об’єктів, що належать до комунальної власності територіальної громади Києва та потребують пріоритетних заходів охорони та збереження.

«Взяття шкіл під охорону буде відбуватися поетапно. Першим районом, де в школах запрацює «Муніципальна охорона», буде Святошинський. Охоронятимуть школи за рахунок міського бюджету. Наразі комунальна організація набирає нових співробітників та інструктує персонал, який відповідатиме за охорону в навчальних закладах», – розповів Валентин Мондриївський.

Нагадаємо, що вчора у Києві "замінували" всі школи міста. Повідомлення про мінування надіслали на електронну пошту служб.

Всі новини про ДТП та інші порушення законів читайте в розділі— ТРЕШ.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Платон Бережний

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.