Чоловік забив та відрізав голову своєму сину: нові подробиці жорстокого вбивства

Чоловік забив та відрізав голову своєму сину: нові подробиці жорстокого вбивства

У лісосмузі біля села Білогородка правоохоронці виявили оголене тіло молодого чоловіка з відсіченою головою.

Як виявилось, 28-річний переселенець із Харкова разом з батьком будували будинок у Бучанському районі, а потім молодик раптово зник. Передає Інформатор з посиланням на поліцію Київщини.

«24 вересня між родичами стався конфлікт і батько кілька разів ударив сина. Від отриманих травм той загинув на місці. Батько взяв ніж і відрізав сину голову, далі вивіз оголене тіло якомога далі від будинку та намагався приховати сліди злочину. Змив кров, сховав останки, але тіло все оно знайшли. Всього 4 години знадобилось поліцейським Київщини, щоб знайти вбивцю та встановити обставини злочину» - повідомив очільник поліції Київщини Андрій Нєбитов.

Кримінальна поліція затримала зловмисника саме перед тим, як він намагався покінчити життя самогубством. 50-річний батько, працівник однієї з відомих торговельний мереж, зізнався у скоєному.

Слідчі вже повідомили затриманому про підозру за фактом умисного вбивства [ч. 1 ст. 115 ККУ]. Зловмиснику загрожує до 15 років позбавлення волі.

Всі новини про ДТП та інші порушення законів читайте в розділі— ТРЕШ.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Платон Бережний

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.