В Україні стартує благодійний забіг для збору коштів на відновлення Ізюма і Балаклії

В Україні стартує благодійний забіг для збору коштів на відновлення Ізюма і Балаклії

28 вересня розпочинається оновлена серія благодійних ЗАБІГІВ ВІДНОВЛЕННЯ 2022 ONLINE заради збору коштів на нагальну відбудову деокупованих міст України.

Перші етапи присвячені містам Ізюм та Балаклія Харківської області, які нещодавно звільнили від російських окупантів. Передає Інформатор з посиланням на бігову спільноту Run Ukraine.

16 вересня була звільнена майже вся Харківська область, що перебувала під окупацією понад 5 місяців. Збройні сили України провели блискавичний контрнаступ та вибили ворога з нашої землі, й тепер звільнені міста регіону потребують нагальної відбудови житлових будинків до настання холодів. 

ЗАБІГ ВІДНОВЛЕННЯ 2022 ONLINE. Деокупація розпочинається з двох етапів: 

  • Етап Ізюм (28 вересня – 16 жовтня)
  • Етап Балаклія (17 жовтня – 30 жовтня)

Реєстрація триває на сайті: https://onlinerunning.runukraine.org/ 

“Запрошуємо усіх охочих долучитися до спільної великої справи — відбудови України. Деокуповані міста Харківської області стали справжніми символами незламності, й тепер потребують нашої допомоги. Понад 80% будівель мають пошкодження та вимагають нагального ремонту. Серією ЗАБІГІВ ВІДНОВЛЕННЯ 2022 ONLINE. Деокупація ми хочемо мотивувати учасників до фізичної активності, що покращить їх ментальний стан, а також зібрати кошти для відбудови будинків. Приєднуйтесь!” — запрошують організатори. 

Нагадаємо, протягом трьох останніх місяців відбулася серія стартів на підтримку зруйнованих міст Київщини. Інформатор доєднався і пробіг 8 км заради міста Ірпінь.

В Україні стартує благодійний забіг для збору коштів на відновлення Ізюма і Балаклії 1

Серію ЗАБІГІВ ВІДНОВЛЕННЯ 2022 ONLINE. Деокупація проводить українська компанія Run Ukraine. 70% прибутку від реєстрацій організатори перекажуть добровольчому будівельному батальйону “Добробат” на нагальну відбудову зруйнованих будинків, а кожен учасник забігу отримає пам’ятну медаль на згадку про особистий внесок у відновлення деокупованих міст.

Довідка: Run Ukraine — організатор наймасштабніших бігових заходів України. З 2010 року компанія провела понад 30 міжнародних змагань для любителів бігу та спортивних ентузіастів. Місія Run Ukraine — організовувати спортивно-масові події найвищого рівня, надихати та мотивувати людей займатися бігом. 

Всі новини про життя в Києві під час війни читайте в розділі— ВІЙНА.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Соломія Новосільська

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.