У Києві ветеранам нададуть допомогу від 500 тисяч до 1 мільйона гривень на розвиток власної справи

У Києві ветеранам нададуть допомогу від 500 тисяч до 1 мільйона гривень на розвиток власної справи

Український ветеранський фонд запустив конкурсну програму #ВАРТО і надаватиме від 500 тисяч до 1 мільйона гривень на ветеранський бізнес.

Передає Інформатор з посиланням на КМДА.

За інформацією Фонду, фінансування можуть отримати:

  • ветерани, члени сімей ветеранів війни загиблих (померлих) та члени сімей загиблих (померлих) захисників і захисниць України, які зареєстровані відповідно до вимог законодавства як фізичні особи-підприємці;
  • юридичні особи, зареєстровані не менше ніж за два роки до отримання фінансової підтримки, засновниками яких є ветерани, члени сімей загиблих (померлих) ветеранів війни та члени сімей загиблих (померлих) захисників і захисниць України.

Заявки приймають до 5 жовтня – до 18:00 за київським часом.

Для участі у програмі необхідно: заповнити аплікаційну форму, підписати її ЕЦП, подати до Фонду проєктну заявку в електронному вигляді у форматі PDF, а також додати:

  • статутні документи,
  • витяг з ЄДР,
  • довідку про керівний склад;
  • копію УБД засновника організації-заявника;
  • опис проєкту та кошторис;
  • резюме членів команди проєкту;
  • термін реалізації.

Детальніше про програму та інструкція про те, як подати заявку – за посиланням: https://veteranfund.com.ua/contests/varto/.

Довідково. Український ветеранський фонд – бюджетна установа у сфері управління Міністерства у справах ветеранів України, утворена на виконання протоколу засідання Кабінету Міністрів України від 17.02.2021 № 22 та в рамках Плану пріоритетних дій Уряду на 2021 рік, затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 24.03.2021 № 276-р.

Всі новини про життя в Києві під час війни читайте в розділі— ВІЙНА.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Соломія Новосільська

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.