У Києві в житловому будинку на Подолі загорілася газова труба

У Києві в житловому будинку на Подолі загорілася газова труба

Пожежа сталася в одному з житлових будинків за адресою вулиця Костянтинівська, 59/5, що у Подільському районі столиці. Рятувальники ліквідували загоряння газової труби.

27 вересня о 21:11 на 101 надійшло повідомлення про пожежу на вул. Костянтинівській, 59/5, що у Подільському районі столиці. Передає Інформатор з посиланням на ДСНС Києва.

На місце події негайно прибули вогнеборці 14-ї Державної пожежно-рятувальної частини. По прибуттю, бійці встановили, що в арці 5-поверхового житлового будинку сталось загоряння газової труби.

О 21:17 рятувальники локалізували займання та о 21:52 - ліквідували. На місці було задіяно 2 одиниці основної пожежно-рятувальної техніки, а також 10 чоловік особового складу. Причина пожежі наразі встановлюється.

Жертв та постраждалих немає.

Всі новини про ДТП та інші порушення законів читайте в розділі— ТРЕШ.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Платон Бережний

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.