У Києві під час пожежі у квартирі загинуло дві людини

У Києві під час пожежі у квартирі загинуло дві людини

У 12-поверховому житловому будинку, за адресою: вулиця Кіото, 5, що у Деснянському районі столиці, сталася пожежа. Під час ліквідації рятівники знайшли тіла жінки та чоловіка.

Повідомлення про пожежу надійшло 26 вересня о 22:26. Передає Інформатор з посиланням на ДСНС Києва.

Пожежа виникла в одній із кімнат, в квартирі на 4-му поверсі. Під час проведення розвідки, рятувальники намагаючись встановити пожежну автодрабину, виявили під будинком тіло жінки. Як пізніше було попередньо встановлено, вона вистрибнула з вікна до приїзду рятувальників. Не гаючи часу, бійці приступили до гасіння пожежі.

Пожежу на площі 12 кв. м було локалізовано о 22:56 та ліквідовано о 23:09.

В ході ліквідації займання, в помешканні було виявлено тіло чоловічої статі.

Внаслідок пожежі було пошкоджено оздоблення квартири, знищені побутові речі та меблі, закопчені стіни і стелю у квартирі.

На місці події працювало 4 одиниці техніки та 18 чоловік особового складу. Причину виникнення пожежі та обставини трагічного випадку будуть встановлювати правоохоронні органи.

Всі новини про ДТП та інші порушення законів читайте в розділі— ТРЕШ.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Платон Бережний

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.