Україна опинилась між антициклоном Стефаном циклоном Стефанією: яку погоду вони принесли

Україна опинилась між антициклоном Стефаном циклоном Стефанією: яку погоду вони принесли

У понеділок, 26 вересня, Україна опиниться між двома атмосферними утвореннями - антициклоном Стефаном над східним Чорномор`ям та циклоном Стефанією над Скандинавією.

Нам завтра будуть ближчі та природніші західні тенденції та й ім'я Стефанія для всіх українців особливе - тому 26-го вересня атмосферні фронти зумовлять у більшості областей періодичні дощі. У південній частині понеділок буде сухим. Про це розповіла синоптикиня Наталка Діденко, передає Інформатор.

Вітер в Україні завтра очікується південно-західним, невеликим або помірним.

"Про градуси приємніше почати з півдня. 26-го вересня у південній частині України та на сході максимальна температура повітря досягатиме +19+24 градусів. На решті території впродовж дня передбачається +13+18 градусів", - написала Діденко.

А що у Києві

У Києві  сьогодні знову набіжать хмари, є ймовірність дощу. Вдень у понеділок стовпчики термометрів коливатимуться близько +13, +14 градусів.

На наступному тижні дуже тепла погода, до +20+25, а часом і до +27 градусів, очікується у південній частині України, на сході та місцями у центральних областях.

На півночі та заході буде свіжіше, проте без якихось відчутних холодів. А ось дощі періодичні випадатимуть - стежте за новими прогнозами.

Україна опинилась між антициклоном Стефаном циклоном Стефанією: яку погоду вони принесли 1

Всі новини про життя в Києві під час війни читайте в розділі— ВІЙНА.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Соломія Новосільська

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.