У Києві буде ідеальна погода для прогулянок парком та милування природою

У Києві буде ідеальна погода для прогулянок парком та милування природою

В неділю, 25 вересня, погода у Києві буде сприятливіша, ніж сьогодні та на наступному тижні.

Про це розповіла синоптикиня Наталка Діденко, передає Інформатор.

"Бо, хоча й температура повітря трохи підросте, загалом - тенденція до потепління, проте лише завтра з максимальною ймовірністю можу сказати, що ніякого похмурого дощу 25-го вересня у Києві не очікується. Додайте ще сюди цілком комфортні +16, +17 градусів, а також лагідний, не сильний, західний вітерець.

А те, що на носі - неділя, додає завтрашньому дню особливого приємного статусу, вихідний та ще й хороша погода", - розповіла синоптикиня.

Тому завтра можна й варто - в парк, у ліс (якщо безпечно), на дачу, допомагати на відкритому повітрі волонтерам, вчитися, вчити, милуватися природою і один одним на природі.

Що загалом в Україні очікується 25-го вересня?

Дощі скрізь, в усіх областях, малоймовірні, хіба що лише на Закарпатті якімсь локальні краплі можуть пролитися.

Температура повітря протягом дня становитиме +14+18 градусів, у південній частині +15+20 градусів.

Найближчої ночі передбачаються заморозки на заході України, у Вінницькій області, в західних районах Черкащини, на Житомирщині та подекуди в Київській області.

"І ще раз. Завтрашня неділя з найближчої метеоперспективи - напогідніший день, хай він буде таким повсюди в Україні не лише, як синоптичний" - радить Діденко.

Всі новини про життя в Києві під час війни читайте в розділі— ВІЙНА.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Соломія Новосільська

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.