У Києві готують до випуску транспорт від країн-партнерів: на які маршрути виїдуть нові євро-баси

У Києві готують до випуску транспорт від країн-партнерів: на які маршрути виїдуть нові євро-баси

Тривають останні приготування до випуску на міські маршрути автобусів, які Київ отримав у якості  допомоги від європейських країн. Машини курсуватимуть на маршрутах, які спеціально запровадять під цей рухомий склад.

В результаті дослідження пасажиропотоків у місті, КП «Київпастранс» вирішив запровадити два нових маршрути – перший з’єднає вулицю Метрологічну і Деміївську площу, другий пролягатиме від житлового масиву Троєщина до станції метро «Лівобережна». Передає Інформатор з посиланням на КМДА.

Наразі тривають останні процедури з оформлення необхідних документів на отримані автобуси. Завершуються процедури отримання технічних паспортів, реєстрація і постановка на облік транспортних засобів з видачею українських державних номерів. Паралельно триває оснащення автобусів валідаторами та системою супутникового відстеження.

По завершенню всіх необхідних процедур, найближчим часом, отримані містом автобуси вийдуть на нові маршрути.

У Києві готують до випуску транспорт від країн-партнерів: на які маршрути виїдуть нові євро-баси 1

Всі новини про життя в Києві під час війни читайте в розділі— ВІЙНА.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Соломія Новосільська

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.