У Києві жінка під час застілля вдарила ножем в груди чоловіка

У Києві жінка під час застілля вдарила ножем в груди чоловіка

Під час конфлікту жінка схопила кухонний ніж та вдарила ним свого знайомого у груди. Потерпілого одразу направили до лікарні, де йому надали необхідну допомогу. Санкція інкримінованої статті передбачає від п’яти до восьми років тюремного ув’язнення.

Ще у червні цього року до чергової частини Голосіївського управління поліції надійшло повідомлення про ножове поранення чоловіка поблизу багатоповерхівки на вулиці Стратегічне шосе.

Прибувши за вказаною адресою правоохоронці встановили, що потерпілий разом зі знайомими розпивали алкоголь у технічному приміщенні будинку. В подальшому між чоловіком та жінкою виникла суперечка, у розпалі якої правопорушниця нанесла потерпілому удар ножем в груди.

Працівники поліції затримали фігурантку в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Це раніше не судима уродженка Одеської області, 1969 року народження. Водночас, медики оглянули потерпілого та госпіталізували його до лікарні.

Правоохоронці за процесуального керівництва Голосіївської окружної прокуратури повідомили жінці про підозру за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України – умисне тяжке тілесне ушкодження. Нині співробітники Голосіївського управління поліції зібрали усі необхідні докази та скерували матеріали кримінального провадження разом з обвинувальним актом до суду. На час слідства підозрювана перебувала під вартою, за скоєне їй загрожує до восьми років за ґратами.

У Києві жінка під час застілля вдарила ножем в груди чоловіка 1
У Києві жінка під час застілля вдарила ножем в груди чоловіка 2

Всі новини про ДТП та інші порушення законів читайте в розділі— ТРЕШ.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Платон Бережний

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.