У Києві вже відкрились 317 дитячіх садочків: скільки дітей ходять

У Києві вже відкрились 317 дитячіх садочків: скільки дітей ходять

У столиці вже працюють 317 дитячих садків, або майже 60% від загальної кількості, і відвідують їх 12 500 дітей.

Про це повідомив Департамент освіти і науки КМДА, передає Інформатор.

Протягом липня-серпня цього року комісії за участю представників районних в місті Києві державних адміністрацій, Головного управління Державної служби надзвичайних ситуацій у м. Києві та Департаменту муніципальної безпеки обстежили стан укриттів у 100% комунальних закладів дошкільної освіти та визначили, що 63% комунальних садків можуть працювати у звичному режимі.

У Департаменті зауважують, що одночасно в закладі дошкільної освіти може перебувати стільки дітей і працівників, на скільки розраховано укриття. Це одна з головних вимог і єдине обмеження щодо прийому дітей у садочки Києва.

Якщо обраний батьками заклад дошкільної освіти не має можливості відновити роботу або поки не працює, батьки можуть перевести дитину до іншого садочка. Для цього необхідно створити заявку в системі електронного запису «СЕЗ ЗДО». А ті, хто ще очікує на запрошення, можуть додати до переліку обраних садочків номери тих, які мають укриття і функціонують у звичайному режимі.

Всі новини про життя в Києві під час війни читайте в розділі— ВІЙНА.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Соломія Новосільська

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.