ДБР відкрило кримінальне провадження за фактом ДТП за участі автівки Президента України

ДБР відкрило кримінальне провадження за фактом ДТП за участі автівки Президента України

Працівники Державного бюро розслідувань відкрили кримінальне провадження за фактом дорожньо-транспортної пригоди, що сталась у середмісті Києва 14 вересня.

Легковик зіткнувся з автівкою Президента України та машинами супроводу. Проводиться весь комплекс необхідних слідчих дій.

"За їх результатами ДБР проінформує громадськість", - йдеться у повідомленні відомства.

Нагадаємо, в четвер вночі, 15 серпня, спікер президента Сергій Никифоров повідомив про зіткнення в Києві легковика з автомобілем Президента України та машинами супроводу. ДТП сталось на проспекті Перемоги в Києві. «З Володимиром Зеленським усе гаразд, його оглянули медики та серйозних ушкоджень не виявили», — повідомив Нікіфоров.

До поліції Києва надійшло повідомлення про те, що на проспекті Перемоги сталося зіткнення легковика з автівкою Президента України та машинами супроводу. На місце негайно виїхали патрульні поліцейські, слідчо-оперативна група столичного главку з розслідування ДТП та лікарі.

На місці події лікарі, які перебували у супроводі кортежу, надали невідкладну допомогу водію легковика та передали його кареті швидкої, яка прибула на виклик.

На даний час проводяться першочергові слідчі дії та збір необхідної інформації для надання правової оцінки події.

Всі новини про ДТП та інші порушення законів читайте в розділі— ТРЕШ.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Платон Бережний

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.