У Києві ремонтують мережі під дорогою на вулиці Набережно-Рибальській: де обмежили рух

У Києві ремонтують мережі під дорогою на вулиці Набережно-Рибальській: де обмежили рух

На вулиці Набережно-Рибальській розпочали перекладання інженерних мереж. У зв’язку із цим рух транспорту до 13 жовтня частково обмежено.

Про це повідомляє КК «Київавтодор», передає Інформатор.

Роботи виконують у крайній лівій смузі в напрямку центру на ділянці від проспекту Володимира Івасюка до вулиці Електриків. Після прокладання комунікацій дорожники облаштують нове асфальтове покриття.

Нагадаємо, що у столиці оновлюють дорожнє покриття і тротуари ще на кількох вулицях.

  • Роботи вже тривають на Чоколівському бульварі, де від Севастопольської площі до вулиці Уманської облаштовують покриття проїжджої частини. Рух цією ділянкою частково обмежено до 30 вересня.
  • Оновлюють тротуар і на вулиці Гната Юри – на ділянці від будинку № 7 до вулиці Петра Курінного. Прохід пішоходів у зоні робіт обмежено. Благоустрій території планують закінчити до 7 жовтня.
  • Розпочали оновлення вулиці Ірпінської на ділянці між будинками № 5 та № 76. Ремонтуватимуть і тротуари. Рух обмежать. Роботи на проїжджій частині мають закінчити до 31 жовтня, а на пішохідних доріжках – до 7 листопада.
  • Також облаштовуватимуть покриття і тротуари на вулиці Спаській – на ділянці від вулиці Межигірської до вулиці Почайнинської. Рух під час ремонту частково обмежать, а роботи планують закінчити до 28 жовтня.
  • Із 15 вересня до 30 вересня мають відремонтувати тротуар на вулиці Сімферопольській – від вулиці Заслонова до вулиці Чубинського. Прохід пішоходів буде тимчасово організовано на одній стороні.
  • Окрім цього, з 15 вересня оновлюватимуть тротуар і на вулиці Тростянецькій – від вулиці Санаторної до вулиці Севастопольської. До 30 вересня прохід пішоходів у зоні виконання робіт на вулиці Тростянецькій буде обмежено.

Всі новини про життя в Києві під час війни читайте в розділі— ВІЙНА.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Соломія Новосільська

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.