Купуйте у VARUS та допомагайте українським дітям-сиротам — триває благодійна акція

Купуйте у VARUS та допомагайте українським дітям-сиротам — триває благодійна акція

У VARUS триває благодійна акція на підтримку проєкту «Дитинство без війни», яку в мережі запустили в серпні. Щоб взяти участь в ній достатньо робити покупки акційних товарів. Від 1 до 7 гривень з покупки таких акційних товарів буде перераховано на допомогу проєкту «Дитинство без війни».

В акції беруть участь різні продукти харчування. Загалом –  111 позицій. Товари легко помітити в торговому залі — вони позначені спеціальними підцінниками.

Купуйте у VARUS та допомагайте українським дітям-сиротам — триває благодійна акція 1

За підсумками серпня завдяки покупкам акційних товарів вдалось зібрати 372 619 грн на допомогу 2 000 українським дітям-сиротам, що перебувають в Туреччині до кінця війни. На ці гроші діти отримують якісне харчування, лікування в Туреччині. Також готуються до евакуації нові групи українських дітей-сиріт.

Проєкт «Дитинство без війни» займається евакуацією з України  до Туреччини дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування чи тих, які опинилися у складних життєвих обставинах. Це наймасштабніша приватна ініціатива з евакуації. Мета проєкту — евакуювати 3 000 дітей і забезпечити їхнє проживання в Туреччині до кінця війни. На її виконання потрібні великі ресурси, як і на утримання дітей. Тому кожна гривня, зібрана в рамках акції вкрай важлива. Зверніть увагу на акційні товари у VARUS, купуйте їх та підтримайте наших дітей! Більше покупок саме таких товарів – більше допомоги!

Подивитись, як навчаються та проводять своє дозвілля діти в Туреччині можна в соцмережах проєкту https://bit.ly/3d4IYQS.

Детальні правила посиланням. Також ви можете підтримати проєкт «Дитинство без війни», перерахувавши бонуси з програми лояльності VARUS через мобільний застосунок, або грошовим донатом. Як це зробити описано за посиланням.

Купуйте у VARUS та допомагайте українським дітям-сиротам — триває благодійна акція 2
Купуйте у VARUS та допомагайте українським дітям-сиротам — триває благодійна акція 3
Купуйте у VARUS та допомагайте українським дітям-сиротам — триває благодійна акція 4
Купуйте у VARUS та допомагайте українським дітям-сиротам — триває благодійна акція 5
Купуйте у VARUS та допомагайте українським дітям-сиротам — триває благодійна акція 6
Купуйте у VARUS та допомагайте українським дітям-сиротам — триває благодійна акція 7
Купуйте у VARUS та допомагайте українським дітям-сиротам — триває благодійна акція 8

Партнерський матеріал

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.