У Києві з озера дістали тіла двох чоловіків

У Києві з озера дістали тіла двох чоловіків

У середу, 14 вересня, в Оболонському районі Києва у озері помітили тіла двох людей. Щоб дістати їх до берега, викликали водолазів.

О 10:25 на лінію 101 від правоохоронців надійшло повідомлення про те, що в озері Йорданське, що в Оболонському районі столиці, на поверхні води знаходиться 2 людини. Передає Інформатор з посиланням на ДСНС Києва.

По прибуттю, рятувальники встановили, що тіла двох потопельників знаходяться на поверхні води на відстані 20 м від берега. За допомогою водолазно-рятувального спорядження тіла двох чоловіків було доставлено до берега.

Тіло одного чоловіка 1971 року народження та іншого приблизно 45-50-річного віку було передано слідчо-оперативній групі для встановлення причин та обставин трагічного випадку.

Всі новини про ДТП та інші порушення законів читайте в розділі— ТРЕШ.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Платон Бережний

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.