Інформація про перевищення отруйних газів в повітрі Києва - фейк

Інформація про перевищення отруйних газів в повітрі Києва - фейк

В середу, 14 вересня, зранку деякі інформаційні ресурси повідомляли про забруднення повітря у місті Києві, а саме, перевищення отруйних газів.

Рятувальники, посилаючись на дані Управління екології та природних ресурсів КМДА у Києві, спростували цю інформацію, та запевнили, що станом на ранок 14 вересня повітря чисте, радіаційний фон перебуває в нормі. Передає Інформатор.

"Головне управління ДСНС України у м. Києві звертається до киян та гостей столиці довіряти лише офіційним джерелам інформації та користуйтеся тільки перевіреними даними!"- йдеться у повідомленні.

Правий берег. На стаціонарному пункті моніторингу атмосферного повітря за адресою вул. Турівська, 28 загальний індекс якості повітря* – 14 (дуже низький рівень забрудненості).

Лівий берег. На стаціонарному пункті моніторингу атмосферного повітря за адресою вул. Харківське шосе, 7/1 загальний індекс якості повітря – 12 (дуже низький рівень забрудненості).

Всі новини про життя в Києві під час війни читайте в розділі — ВІЙНА.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Соломія Новосільська

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.