Жителі Києва у найближчі дні можуть відчути головний біль

Жителі Києва у найближчі дні можуть відчути головний біль

Найближчі дні жителі Києва можуть відчувати на собі прояви збудженої магнітосфери. Подібні явища негативно впливають на самопочуття метеозалежних людей.

Найближчими днями, з 11 по 13 вересня, Україна відчує невеликі збурення. Експерти зазначають, що протягом двох днів магнітосфера землі буде порушена. Про це повідомляє Інформатор із посиланням на gismeteo.

Ці дні важко переносять метеозавізні люди. Найчастіше навіть збудження супроводжуються у чутливих мешканців головними болями, слабкістю та погіршенням загального стану. А магнітні бурі можуть торкнутися кожного другого мешканця країни.

Жителі Києва у найближчі дні можуть відчути головний біль 1

Як впливають на людей і як боротися з поганим самопочуттям

Передбачається кілька ефектів впливу магнітного поля на людину, що виникають через спалахи на Сонці: це підвищення артеріального тиску, зниження працездатності, головний біль, підвищення тривожності та загострення хронічних захворювань, у тому числі алергії.

  • Магнітні бурі позначаються на стані кровотоку та судин, тому можливі головні болі, запаморочення, а також проблеми із серцем. Тому в ці дні метеозалежним людям слід запастися ліками першої необхідності бути максимально обережними на дорогах та в місцях великого скупчення людей;
  • Утримайтеся від алкоголю.
  • Не варто вживати у великій кількості жирну, гостру та солону їжу.
  • У цей період найкраще зменшити фізичне навантаження та постаратися уникати стресів.
  • У такі дні варто пити чисту воду, м'ятний чай, натуральні компоти та морси.
  • Якщо є можливість, проводьте більше часу на свіжому повітрі.
  • Слідкуйте за артеріальним тиском і запасіться необхідними ліками, якщо у вас є хронічні захворювання.

Всі новини про життя в Києві під час війни читайте в розділі— ВІЙНА.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Соломія Новосільська

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.