У Києві продовжують перевірку роботи закладів відпочинку та роздавати повістки: звіт за вихідні

У Києві продовжують перевірку роботи закладів відпочинку та роздавати повістки: звіт за вихідні

Поліцейські Києва продовжують відпрацьовувати заклади громадського відпочинку. Лише за ці вихідні, 10 та 11 вересня, правоохоронці спільно з представниками військових комісаріатів перевірили понад 600 суб’єктів господарювання та склали на порушників комендантської години адміністративні матеріали.

Поліцейські перевірили діяльність 604 закладів відпочинку. Передає Інформатор з посиланням на поліцію Києва.

Правоохоронці зафіксували кілька фактів порушення комендантської години: попри заборону продовжували працювати та обслуговувати клієнтів один із закладів громадського харчування у Шевченківському районі та банний комплекс у Святошинському районі столиці. Поліцейські припинили діяльність закладів у невстановлений час.

Склали адміністративні матеріали на 39 громадян, які перебували на вулиці під час комендантської години за статтями 173, 175-1, 178 та 185 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Також, спільно з представниками військових комісаріатів вручили 87 мешканцям та гостям столиці повістки з метою перевірки їх перебування на військовому обліку.

Поліцейські Києва вкотре звертаються до керівників розважальних закладів, які всупереч діючих обмежень часто вдаються до хитрощів та організовують у закладах закриті вечірки з обмеженим доступом. Усі такі правопорушення не залишаться поза увагою правоохоронців та будуть припинені відповідно до вимог чинного законодавства.

Нагадуємо, що відповідно до рішення Ради оборони міста Києва з 1-го вересня поточного року робота закладів громадського харчування, нічних клубів та місць відпочинку громадян дозволена до 22:00. Задля контролю за виконанням встановлених обмежень, працівники поліції Києва постійно проводять комплексне відпрацювання суб’єктів господарювання та перевіряють дотримання комендантської години мешканцями столиці.

У Києві продовжують перевірку роботи закладів відпочинку та роздавати повістки: звіт за вихідні 1

Всі новини про життя в Києві під час війни читайте в розділі— ВІЙНА.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Соломія Новосільська

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.