В Україну прийшов циклон Пеггі: нас чекає дощовий тиждень

В Україну прийшов циклон Пеггі: нас чекає дощовий тиждень

Циклон із кокетливим ім'ям Пеггі відкриватиме дощовий тиждень в Україні. У понеділок, 12-го вересня, дощі, від невеликих до помірних, пройдуть практично повсюди.

"Волога хмарна погода - не привід сумувати, бо осінь лише починається", - втішає нас синоптикиня Наталка Діденко, передає Інформатор.

У Дніпрі з районами, Кропивницькому з районами, Полтавщині та в східних областях очікується аж +17+22, в Криму до +24 градусів. Найхолодніше буде у західній частині України, на Вінниччині, Житомирщині, Київщині, Чернігівщині, прикордонних районах Сумщини та Харківщини, західних районах Черкащини, передбачається +10+15 градусів.

Вітер посилюватиметься до окремих штормових поривів на заході та сході України, на решті території вгомониться, максимум помірний.

А що у Києві

У Києві понеділок буде вологим, хмарним, з періодичними дощами. Протягом дня повітря не обіцяє столиці тепла, максимальна температура повітря передбачається лише +14 градусів.

Потепліє відчутніше у середу.

В Україну прийшов циклон Пеггі: нас чекає дощовий тиждень 1

Всі новини про життя в Києві під час війни читайте в розділі— ВІЙНА.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Соломія Новосільська

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.