У Києві нові зміни в курсуванні автобусів: де відновлять старий та додадуть новий маршрути

У Києві нові зміни в курсуванні автобусів: де відновлять старий та додадуть новий маршрути

У столиці з понеділка, 12 вересня, відновлюють роботу автобусного маршруту № 53 та організовують роботу автобусного маршруту № 11Д.

Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook перший заступник голови КМДА Микола Поворозник, передає Інформатор.

За його інформацією, рух автобусного маршруту № 53 буде організовано від станції метро «Контрактова площа» на Рибальський півострів за постійною схемою руху.

Микола Поворозник також зазначив, шо робота автобусного маршруту № 11Д буде організована від станції метро «Лісова» до дачного містечка «Сосновий бір» за маршрутом: станція метро «Лісова» – проспект Броварський (до провулку Путивльського) – провулок Путивльський – вулиця Путивльська – дачне містечко «Сосновий бір» – вулиця Путивльська – провулок Путивльський – проспект Броварський – вулиця Радистів (до зупинки «Радіоцентр») – вулиця Радистів – проспект Броварський – станція  метро «Лісова».

Всі новини про життя в Києві під час війни читайте в розділі— ВІЙНА.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Соломія Новосільська

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.