На Київщині знайшли останки ще однієї вбитої окупантами людини

На Київщині знайшли останки ще однієї вбитої окупантами людини

В Мощуні знайшли останки ще однієї жертви масових вбивств російськими окупаційними військами мирних жителів. Про моторошну знахідку правоохоронцям повідомили місцеві жителі: на земельній ділянці, неподалік лісу, вони помітили присипаний землею череп.

На місці події слідчі та криміналісти виявили, що це людські останки. Передає Інформатор з посиланням на поліцію Київської області.

Під час попереднього огляду правоохоронці встановили, що кістки черепа мають пошкодження, які можуть вказувати на те, що людину стратили.

«Нині останки скерували на судмедекспертизу. На жаль, ми і досі продовжуємо знаходити тіла вбитих окупантами громадян. 1360 тіл загиблих під час активних бойових дій на Київщині вже виявили станом на 9 вересня» - відзначив очільник поліції Київщини Андрій Нєбитов.

На Київщині знайшли останки ще однієї вбитої окупантами людини 1

Всі новини про життя в Києві під час війни читайте в розділі— ВІЙНА.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Соломія Новосільська

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.