У Києві на Оболоні Toyota насмерть збила велосипедиста

У Києві на Оболоні Toyota насмерть збила велосипедиста

Велосипедист виїхав на проїжджу частину та потрапив під колеса автомобіля Toyota. В результаті ДТП кермувальник двохколісного транспорту помер. За даним фактом розпочато кримінальне провадження.

Повідомлення про ДТП на 102 надійшло від водія Toyota, що він здійснив наїзд на велосипедиста, який раптово виїхав перед його автівкою на проїжджу частину. На місце події виїхали слідчо-оперативна група з розслідування ДТП та лікарі. Передає Інформатор з посиланням на поліцію Києва.

Як повідомили правоохоронці, під час того, як 51-річний водій автомобіля «Тойота» рухався на з’їзді з проспекту Степана Бандери у бік вулиці Богатирської, на дорогу перед ним раптово виїхав велосипедист.

Водій не встиг вчасно зреагувати та здійснив наїзд на потерпілого, у результаті чого останній помер під час надання йому невідкладної медичної допомоги. Водія Toyota, 1971 року народження, медики госпіталізували у лікарню.

Слідчі з розслідування ДТП столичного главку відкрили за даним фактом кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України - порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

У Києві на Оболоні Toyota насмерть збила велосипедиста 1
У Києві на Оболоні Toyota насмерть збила велосипедиста 2

Всі новини про ДТП та інші порушення законів читайте в розділі— ТРЕШ.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Платон Бережний

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.