У Києві юнак знущався над своєю бабусею та погрожував їй ножем

У Києві юнак знущався над своєю бабусею та погрожував їй ножем

У Голосіївському районі 16-річний хлопець принижував та погрожував фізичною розправою своїй бабусі. Правоохоронці склали стосовно порушника адміністративний протокол та помістили потерпілу до кризової кімнати.

До чергової частини Голосіївського управління поліції надійшов виклик про вчинення домашнього насильства в одній з квартир багатоповерхівки на вулиці Луценка. 69–річна заявниця розповіла, що її онук 2006 року народження, погрожував їй ножем, принижував та виражався нецензурною лайкою. Передає Інформатор з посилання на Поліцію Києва.

За результатами відпрацювання виклику поліцейські склали щодо 16-річного юнака адміністративний протокол за ст. 173-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення - вчинення домашнього насильства, насильства за ознакою статі, невиконання термінового заборонного припису або неповідомлення про місце свого тимчасового перебування.

Водночас, співробітники поліції попередили його про кримінальну відповідальність у разі вчинення ним систематичного домашнього насильства відносно бабусі.

Оскільки постраждала боялась залишатись у квартирі з кривдником, правоохоронці запропонували їй тимчасово переїхати до кризової кімнати. Наразі жінка перебуває у безпечному місці, де їй надають якісну психологічну та юридичну допомогу.

Поліція Києва закликає усіх громадян, котрі постраждали внаслідок домашнього насильства або стали свідками подібних протиправних дій щодо інших осіб – негайно телефонувати на спецлінію 102.

У Києві юнак знущався над своєю бабусею та погрожував їй ножем 1

Всі новини про ДТП та інші порушення законів читайте в розділі— ТРЕШ.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Платон Бережний

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.