У Києві все ще фіксують забруднення повітря, але є тенденція до зменшення концентрації

У Києві все ще фіксують забруднення повітря, але є тенденція до зменшення концентрації

У Києві станом на ранок 7 вересня спостерігається низький рівень забрудненості повітря на правому березі та середній – на лівому. Радіаційний фон перебуває в нормі.

Станом на 08:00 7 вересня рівень забрудненості атмосферного повітря в Києві дуже низький на правому березі та середній – на лівому. Радіаційний фон у всьому місті – в нормі. Про це повідомляє Управління екології та природних ресурсів КМДА.

На лівому березі на пункті спостереження за адресою вул. Архітектора Вербицького, 26 спостерігається локальне перевищення гранично допустимої концентрації сірководня. Станом на 08:30 зафіксовано тенденцію до зменшення концентрації.

Нагадаємо, вже тиждень Київщина страждає від задимлення, спричинена горінням торф'яників. Як виглядає пожежа в екосистемі та що кажуть рятівники, які ліквідовують загоряння, дивіться в нашому спецматеріалі.

Всі новини про життя в Києві під час війни читайте в розділі— ВІЙНА.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Соломія Новосільська

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.