З Києва до міст-супутників призначили ще три додаткових поїзди Kyiv City Express

З Києва до міст-супутників призначили ще три додаткових поїзди Kyiv City Express

У Києві продовжують покращувати залізничне сполучення для найбільших міст-супутників Києва в рамках Kyiv City Express. З понеділка, 5 вересня, призначили цілих три пари додаткових приміських поїздів.

Повідомляє Інформатор з посиланням на УЗ.

Нові поїзди:

  • Миронівка - Київ та Київ - Миронівка. Поїзд відправлятиметься з Миронівки щоденно о 4:30, і прибуватиме до Києва (приміський вокзал) о 7:22. З Київа поїзд відправлятиметься о 18:20, і прибуватиме до Миронівки о 21:14.
  • Київ - Роток та Роток - Київ. Додаткові поїзди відправлятимуться з Києва щоденно о 7:45 та 14:13, прибуватимуть до станції Роток о 9:34 та 16:05 відповідно. В зворотному напрямку, зі станції Роток, поїзди відходитимуть також щоденно - о 9:44 та 16:20, і прибуватимуть до Києва о 11:36 та 18:08 відповідно.
  • Ці поїзди курсуватимуть через Фастів та Білу Церкву, додаючи зручних сполучень мешканцям цих міст. Вартість квитка з Києва до Білої Церкви та зворотно - 35 гривень.

Нагадуємо, що квитки на приміські рейси можна купувати в чат-боті  Укрзалізниці.

Всі новини про життя в Києві під час війни читайте в розділі— ВІЙНА.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Соломія Новосільська

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.