У Києві Alchemist Bar повертається до свого формату і проведе музичний вікенд за участю KADNAY та ЮЮ

У Києві Alchemist Bar повертається до свого формату і проведе музичний вікенд за участю KADNAY та ЮЮ

Alchemist Bar повертається і почне з музичного вікенду за участю KADNAY та ЮЮ на підтримку Харкова. 75% коштів від проданих квитків будуть перераховані волонтерським організаціям, що від початку війни підтримують Харків та його мешканців.

3-4 вересня у Alchemist Bar, що з перших днів повномасштабної війни переформатувався на штаб кулінарної допомоги військовим і ТРО, повертається до життя в умовно звичному форматі. Умовно, тому що наразі світське життя в Україні геть інакше, а кожна вечірка – це меседж і благодійна ініціатива, що має важливу мету. Передає Інформатор.

Уже цього вікенду хедлайнерами стануть співачка ЮЮ, яка першою вийде на сцену оновленого Alchemist Bar 3 вересня,  а вже наступного дня, 4 вересня, естафету перехопить KADNAY.  

За цей час ЮЮ разом з командою Masterskayа організували волонтерський рух для допомоги українцям. До того ж артистка час війни у бомбосховищі написала нову пісню «Каменярі» й потужний трек-звернення до ворога — «Чорна хмара».

«Я зрозуміла, що протягом довгого часу намагалася догодити усім, окрім себе. Свої смаки я ховала в папку guilty pleasure, від чого дуже втомилася і більше не хочу нікому нічого доводити. Я хочу жити так, як хочу, навчитися бути чесною з собою та розважатися. Вам може це може не подобатися, але я така на шляху до себе та власної свободи. Я дозволяю собі розважатися та кличу робити це зі мною», — коментує ЮЮ.

Зі свого боку гурт KADNAY увесь цей час і особистими коштами, і благодійними виступами підтримував ЗСУ, тож його виступ у Alchemist Bar стане логічним продовженням історії про музику та  допомогу.

І найголовніше, що 75% від суми проданих квитків заклад перерахує на потреби ГО «Звичайні люди» та «Квітка хелп», що з перших днів війни допомагають  мешканцям міста Харкова та Харківської області, зокрема лікарням, дитячим будинкам та людям з інвалідністю.

Харків є, був і залишиться українським містом. Слава нашим захисникам, волонтерам та всім небайдужим! Разом переможемо.

Коли: 3-4 вересня о 18:00

Де: Київ, Шота Руставелі, 12

Вартість квитків: 400 грн

“Банка” для донатів: на вході

Контакти для бронювання: +38096 008 7070

Всі новини про музеї, виставки та події в рубриці — Куди піти в Києві.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Варвара Грекова

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.