ОБИРАЄМО СМАРТ-ТЕЛЕВІЗОР: ТОП МОДЕЛЕЙ 2022 РОКУ

ОБИРАЄМО СМАРТ-ТЕЛЕВІЗОР: ТОП МОДЕЛЕЙ 2022 РОКУ

Ринок відеоапаратури підкорився розумним пристроям, зокрема моделям ТБ із операційною системою. Сучасні смарт телевізори – насправді ті ж комп'ютери, тільки у витонченому корпусі. Вони давно обійшли за кількістю шанувальників своїх спрощених побратимів. Функціональність, зручність та естетика Smart TV роблять їх незамінними у квартирах, приватних будинках, офісах, кафе та інших закладах.

Експерти інтернет-магазину Y.ua розповіли, чому вам обов'язково потрібно купити смарт-ТВ, якщо ви досі цього не зробили.

Можливості смарт телевизора і його фішки

ТБ з операційною системою дублюють базові опції комп'ютера або планшета і наділені всіма перевагами традиційних ТБ. Крім трансляції кабельного або супутникового телебачення, smart телевізор порадує власника онлайн-можливостей:

  • наявністю операційної системи. Вона дозволяє телевізору взаємодіяти зі сторонніми гаджетами та носіями даних, встановлювати програми та відкривати доступ до мережі;
  • наявністю магазину додатків. Встановлюйте ігри, програми, месенджери, онлайн-кінотеатри та отримайте максимум задоволення та користі від покупки;
  • практичністю керування. Використовуйте комплектний пульт дистанційного керування, підключайте мишу та клавіатуру, джойстик та інші пристрої на ваш розсуд.

Якщо ви цінуєте високу якість зображення, вибирайте будь-який з десятків онлайн кінотеатрів на смарт телевізорі. Тут ви знайдете контент у високій якості, використовуючи підписку на сервіс або з безкоштовним доступом.

Популярні моделі Smart TV у 2022 році

У різних цінових сегментах представлені пристрої різного рівня: від невеликих бюджетних рішень для кухні до великих змін у вітальню. Для зручності читача розділимо моделі по діагоналі дисплея.

Satelit 24H9100ST

Цей варіант Smart TV – найдоступніший з асортименту. При діагоналі в 24 дюйми його найвигідніше встановлювати на кухні або в дитячій. Пристрій отримав HD роздільну здатність, що прийнятно для невеликої діагоналі, широкі кути огляду, що досягають 178 градусів, і якісну матрицю з реалістичною передачею кольорів..

Модель сумісна з доступними аксесуарами, наділена роз'ємом підключення проводового інтернету та модулем Wi-Fi, а також відрізняється збалансованим енергоспоживанням.

ОБИРАЄМО СМАРТ-ТЕЛЕВІЗОР: ТОП МОДЕЛЕЙ 2022 РОКУ 1

Nokia Smart TV 3200A

Конфігурація приваблює роздільною здатністю Full HD та діагоналлю вже в 32 дюйми. Вона має безліч модулів і роз'ємів для повноцінного використання як монітор, телевізор і пристрої для роботи онлайн.

Сильною стороною стала наявність технологій об'ємного звуку та якісних динаміків для аудіосупроводу відеороликів.

TCL 43P615

Цей смарт-телевізор пропонує максимум за свою ціну – насолоджуйтесь 4К зображенням на великому 43-дюймовому екрані. Модифікація підтримує технології об'ємного звучання та базується на знайомій та практичній операційній системі Android з фірмовим маркетом додатків та сервісами Google.

ОБИРАЄМО СМАРТ-ТЕЛЕВІЗОР: ТОП МОДЕЛЕЙ 2022 РОКУ 2

Samsung UE50AU7192

Цю модель обирають фанати преміальних рішень – величезний 50-дюймовий телевізор отримав 4К дозвіл, який дозволить перетворити вітальню на кінотеатр. Технології покращення контрастності та якості картинки орієнтовані на яскраві емоції від перегляду цифрового телебачення та онлайн-відео.

Потужні динаміки на 20 Ватт і технології покращення звуку сподобаються найвибагливішим покупцям. А прогресивна операційна система дозволить працювати в мережі відразу після підключення пристрою до Інтернету.

 

 

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.