У Києві п’яний водій збив велосипедиста: потерпілий помер у лікарні

У Києві п’яний водій збив велосипедиста: потерпілий помер у лікарні

Смертельне ДТП сталося у Деснянському районі столиці. Перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, водій наїхав на велосипедиста, у результаті чого потерпілий помер у лікарні. Підозрюваному загрожує до десяти років ув’язнення.

На спецлінію 102 надійшло повідомлення про те, що на вулиці Братиславській водій автомобіля «Фіат-Добло» скоїв наїзд на велосипедиста. Передає Інформатор з посиланням на поліцію Києва.

Прибувші на місце ДТП медики транспортували потерпілого у лікарню для надання необхідної допомоги. Нажаль, в результаті отриманих травм, потерпілий, 1985 року народження, помер у лікарні.

З’ясовано, що 35-річний водій автомобіля «Фіат-Добло» рухався у попутному напрямку із велосипедистом у сторону житлового масиву Троєщина. Перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, чоловік не впорався з керуванням та здійснив наїзд на велосипедиста. Прилад Драгер показав, що правопорушник сів за кермо з вмістом 1,8 проміле алкоголю в крові.

Поліцейські затримали чоловіка у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. На даний час він перебуває у ізоляторі тимчасового тримання.

Слідчі повідомили водію про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 286-1 Кримінального кодексу України - порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до десяти років. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

У Києві п’яний водій збив велосипедиста: потерпілий помер у лікарні 1
У Києві п’яний водій збив велосипедиста: потерпілий помер у лікарні 2

Всі новини про ДТП та інші порушення законів читайте в розділі— ТРЕШ.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Платон Бережний

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.