У Києві кільцева електричка змінила графік руху

У Києві кільцева електричка змінила графік руху

Від сьогодні, з 30 серпня, у Києві електрички прямують не з Північної платформи, а з 21 колії Приміського вокзалу.

Це поруч із метрополітеном. Передає Інформатор з посиланням на Офіційний канал про Київську кільцеву електричку та оновлені приміські сполучення Укрзалізниці.

Київська кільцева електричка наприкінці серпня тимчасово змінила графік руху. Приміські поїзди Київської кільцевої електрички курсуватимуть за зміненим графіком з 30 серпня до 9 вересня.

Такі зміни запровадили через ремонтні роботи з оновлення залізничних колій. Протягом цих днів поїзди №7321, №7323, №7325 та №7327 з відправленням із залізничного вокзалу «Дарниця» у напрямку станції «Святошин» з 11:57 до 14:58 прибуватимуть і вирушатимуть з острівної платформи «Протасів Яр», що ближче до вулиці Миколи Грінченка.

Ці ж рейси з 12:04 до 15:04 при прибуття на Центральний вокзал будуть прийняті не на Північну платформу, а на 21-й шлях Приміського вокзалу і вирушатимуть звідти.

Всі новини про життя в Києві під час війни читайте в розділі— ВІЙНА.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Соломія Новосільська

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.