У Києві жінка через Telegram-канал продавала дитячу порнографію: зловмисницю взяли під варту та відправили її дітей до лікарів

У Києві жінка через Telegram-канал продавала дитячу порнографію: зловмисницю взяли під варту та відправили її дітей до лікарів

Контент порнографічного характеру за участю малолітніх жінка розміщувала у приватному телеграм-каналі, доступ до якого був для відвідувачів платний. За такий «бізнес» наступні 12 років вона може провести за ґратами.

Ще 2 серпня працівники поліції повідомили жінці, 1982 року народження, про підозру за розповсюдження дитячої порнографії. Передає Інформатор з посиланням на поліцію Києва.

Слідчі встановили, що сестра-близнючка підозрюваної вчиняє аналогічні протиправні дії, а відтак затримали її. Жінка розмістила в Інтернеті оголошення про закритий телеграм канал, де за 600 гривень відвідувачі отримували доступ до архіву з фото та відео дитячої порнографії.

В ході санкціонованого обшуку за місцем проживання зловмисниці ми вилучили гроші, мобільні телефони, банківські картки, флеш-носії та комп’ютерну техніку, на якій містився контент зі сценами статевих відносин відвертого порнографічного змісту за участю малолітніх хлопчиків. Усе вилучене направлено на відповідні експертизи.

Фігурантці повідомили про підозру у скоєнні злочину, передбаченому ч. 2 та ч. 3 ст. 301-1 Кримінального кодексу України - виготовлення, розповсюдження, збут дитячої порнографії або примушування неповнолітньої особи до участі у створенні дитячої порнографії. Суд обрав затриманій запобіжний захід - тримання під вартою на строк 60 діб. Санкція статті передбачає до 12 років позбавлення волі.

Наразі досудове розслідування триває. Згідно висновку експерта, 62 файли відносяться до продукції порнографічного характеру, а 38 із них належать до відеофайлів, які відносяться до дитячої порнографії.

Окрім того, двох малолітніх синів підозрюваної вилучено з родини та поміщено до медичного закладу, де з ними спілкуються психологи.

У Києві жінка через Telegram-канал продавала дитячу порнографію: зловмисницю взяли під варту та відправили її дітей до лікарів 1
У Києві жінка через Telegram-канал продавала дитячу порнографію: зловмисницю взяли під варту та відправили її дітей до лікарів 2

Всі новини про ДТП та інші порушення законів читайте в розділі— ТРЕШ.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Платон Бережний

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.